ولگا شیرینی پز روسی کیک هایی درست می کند که مانند مرمر می درخشند. در نگاه اول شاید باورش سخت باشد که این فریبنده های چشم نواز، تنها خوشمزه هایی دوست داشتنی هستند. او این روش کیکی پزی خود را حاصل سال ها تجربه می داند. اجازه دهید ابتدا این خوشمزه های دلنشین را ببینید و سپس بیشتر با آن ها آشنا شویم.

mirror-glazed-marble-cake-olganoskovaa-2

mirror-glazed-marble-cake-olganoskovaa-3

mirror-glazed-marble-cake-olganoskovaa-6

mirror-glazed-marble-cake-olganoskovaa-8

mirror-glazed-marble-cake-olganoskovaa-9

mirror-glazed-marble-cake-olganoskovaa-10

mirror-glazed-marble-cake-olganoskovaa-11

mirror-glazed-marble-cake-olganoskovaa-12

mirror-glazed-marble-cake-olganoskovaa-18

mirror-glazed-marble-cake-olganoskovaa-21

mirror-glazed-marble-cake-olganoskovaa-23

mirror-glazed-marble-cake-olganoskovaa-24

mirror-glazed-marble-cake-olganoskovaa-30

mirror-glazed-marble-cake-olganoskovaa-44

دستور درست کردن لعاب این کیکی های آینه ای برای مدت ها به عنوان یک راز شناخته می شد، اما سرانجام دستور این لعاب در فضای مجازی منتشر شد. ما نیاز طرز تهیه لعاب این کیک های زیبا را با شما یه اشتراک می گذاریم. امیدوارم با این دستور یک کیک زیبا برای عزیزانتان درست کنید و لبخند را بر لبان زیبای آنها بینید، و این لبخند هدیه ما به شماست.

دستور لعاب

مواد لازم: ۲۰ گرم پودر ژلاتین، ۱۲۰ گرم آب، ۳۰۰ گرم گلوکز، ۳۰۰ گرم شکر، ۱۵۰ گرم آب، ۲۰۰ گرم شیر عسلی، ۳۰۰ گرم شکلات (سفید، شیری، تلخ و یا ترکیبی)، رنگ غذا
مراحل:

۱) ژلاتین را در آب حل کنید؛
۲) گلوکز، شکر و آب را بجوشانید.
۳) اجازه دهید مخلوط بالا خنک شود و سپس ژلاتین را اضافه کنید؛
۴) شیر عسل را به آن اضافه کنید.
۵) شکلات ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا حباب های هوا خارج شود.

از حرارت ۳۵ درجه سانتی گراد استفاده کنید.