سبزی که در باغچه خانه خودمان پرورش داده باشیم از هر سبزی در دنیا تازه تر و خوشمزه تر است. سیب زمینی هایی که مادرم در گلدان های چوبی خانه پرورش میدهد از فرط شفافیت بیشتر شبیه سیب درختی است. جدا از طعم، مزه و سلامتی محصول، پرورش گیاهان همانند مراقبت از گلدان های گل شمعدانی خانه مادر بزرگ، روح را می نوازد و احساس سر زندگی در ما ایجاد می کند. این هنر کدبانوی ایرانی است.

به این مقوله علاقمند هستید؟

گوجه فرنگی های خیلی رسیده در یخچال را دور نیاندازید. آنها را به چند قسمت دایره وار تبدیل کرده و در خاک قرار داده و لایه ای خاک هم بر روی آن بریزید. با آبیاری منظم ظرف مدت ۷ تا ۱۴ روز دانه ها شروع به جوانه زدن می کنند.

تصویر را ببینید.

پرورش گوجه فرنگی در خانه