پیام های ناخن ها
شما میدانستیه اید که ناخن ها هم در مورد سلامتی شما حرف میزنند؟ اگر خوب به آنها دقت کنید آنها میتوانند سرنخ هایی در مورد سلامتی تان به شما بدهند و یا لااقل به شما بگوید که شما به یک چکاپ توسط پزشک نیاز دارید .
۱- لمس سفیدی در اینجا، صورتی کم رنگ وجود دارد، یا مقداری ناهمواری یا دست انداز ممکن است نشانه ای از بیماری در بدن باشد. مشکلات در کبد، ریه، و قلب میتوانند در ناخن های خود را نشان دهند.
۲-ناخن های رنگ پریده
ناخن های بسیار رنگ پریده گاهی اوقات می تواند نشانه ای از بیماری های جدی مانند:
کم خونی، نارسایی احتقانی قلب، ناخوشی جگر، سوء تغذیه باشد .
۳-ناخن های سفید
اگر ناخن های شما عمدتا سفید با حاشیه تیره تر اند، می تواند علامتی برای داشتن مشکلات کبدی مانند هپاتییت باشد. (زردی بین انگشتان هم نشانه ی دیگری از مشکلات کبدی است)
۴-ناخن های زرد
یکی از شایع ترین علل ایجاد ناخن های زرد عفونت های قارچی است. در بدترین حالت حتی ناخن ها جمع و ممکن است ضخیم شدن و فرو بریزند. در موارد نادر، ناخن های زرد می تواند نشانه یک بیماری جدی مانند بیماری تیروئید شدید، بیماری ریوی، دیابت یا پسوریازیس هم باشد
۵-ناخن مایل به آبی
وقتی ناخن ها از سفیدی (سفیدی معول ناخن ها) به آبی مایل می شوند می توانند هشداری از طرف بدن در مورد در اختیار نداشتن اکسیژن کافی به شما باشد به باشد. این می تواند نشان دهنده یک عفونت در ریه ها، مثل ذات الریه باشد. بعضا مشکلات قلبی هم ناخن ها را آبی می کنند .
۶-ناخن های مواج
اگر سطح ناخن مواج یا حفره دار است می تواند نشانه اولیه پسوریازیس و یا آرتریت های التهابی باشد.
۷-ناخن های ترک خورده یا تقسیم
ناخن های شما خشک و شکننده اند که دائما ترک می خورند و یا تقسیم می شوند؟ متاسفانه شما با بیماری تیروئید در ارتباط هستید.
۸-ناخن پف
اگر پوست اطراف ناخن، قرمز و پف کرده به نظر برسد، که التهاب ناخن شناخته میشود، ممکن است در نتیجه ی لوپوس و یا یکی دیگر از بیماری های بافت همبند باشد . گاها عفونت نیز می تواند باعث قرمزی و التهاب ناخن شود.
۹-خطوط تیره زیر ناخن
خطوط تیره زیر ناخن باید در اسرع وقت بررسی شوند. آنها گاهی اوقات نشانه ای جدی از ملانوم، خطرناک ترین نوع سرطان پوست است.
۱۰- ناخن های جویده شده
گاز گرفتن ناخن ها برای شما چیزی بیش از یک عادت قدیمی نیست، اما در برخی موارد نشانه ای از اضطراب مزمن است، قبل از اینکه اضطراب مشکلی برای دیگر اعضایتان ایجاد کند درمانش کنید. ناخن جویدن و کندن به اختلال وسواس هم ارتباط دارد. اگر شما نمی توانید این عادت را متوقف کنید، خیلی جدی به مشاوره با یک روانپزشک فکر کنید .
خیلی برایم جالب ومفید بود .چون قبلا نمیدانستم.
تشکر خوب بود