ژانویه (دی ماه) هر سال، سازمان دولتی و محققان بهداشت گرد هم می آیند تا تصمیم بگیرند کدام یک از نژادهای ویروس آنفولانزا بیشترین خطر و بزرگ ترین تهدید را در زمستان پیش رو ایجاد می کند. سه یا چهار نژاد بدتر انتخاب شده به درون تخم مرغ های بارور تزریق شده و درون انکوباتور (دستگاه جوجه کشی) قرار می گیرند، تا ویروس تکثیر شود. پس از گذشت چند روز، پروتئین سفیده تخم مرغ که حاوی ذرات ویروس است استخراج شده و به روش شیمیایی بی اثر می شود، تا دیگر نتواند باعث ایجاد آنفولانزا شود. واکسن آنفوانزا حاوی محلول رقیق شده این مخلوط است که مواد نگه دارنده ای نیز به آن اضافه شده است. البته اخیرا روش جدیدی ابداع شده است که در آن، توالی دی ان ای ویروس وارد ساختار باکتری می شود و باکتری های پروتئین ویروس را تولید می کنند. این روش نیز همان اثر را در تحریک سیستم ایمنی بدن برای ساختن پادتن دارد، ولی تولید واکسن در این روش به مراتب سریع تر است.