حقایقی در مورد سلامتی
۱- شاید برای شما خوردن یک وعده غذایی بیش از چند دقیقه طول نکشد، اما برای بدنتان ۱۲ ساعت طول می کشد تا غذا را کامل هضم کند.
۲-بدن انسان به آهن نیاز دارد. در واقع حمل کننده اکسیژن در هموگولوبین. کمبود آهن باعث ضعف و خستگی بدن می شود. نمونه غذا های غنی از آهن عبارتند از: گوشت قرمز، ماهی، نخود، سویا، لوبیا، عدس و …
۳- سلولهای قرمز خونی در داخل مغز استخوانها ساخته می شوند، که وظیفه مهم گردش خون در بدن را دارند.
۴- آنتی بیوتیک ها در مبارزه با باکتری ها مفید هستند اما در برابر ویروس ها بی اثر هستند. دلیل آن نیز وضعیت متفاوت باکتری با ویروس است.
۵- ویروس ها معمولا ۱۰۰ برابر کوچکتر از باکتری ها هستند.
۶- سالانه حدود ۷ میلیون نفر از ۷۰ میلیون نفر مبتلا به مسمومیت غذایی، می میرند. لذا آماده سازی و ذخیره بهداشتی غذاها برای اجتناب از آلوده شدن توسط باکتری ها و ویروس ها بسیار مهم است.
۷- آلرژی غذایی زمانی اتفاق می افتد که سیستم دفاعی بدن یک پروتئین را به اشتباه، خطرناک تشخیص می دهد و به آن حمله می کند که نتیجه آن رنج و درد است. در حدود ۲% از بزرگسالان و ۸% از کودکان به نوعی از آلرژی غذایی رنج می برند.
۸- چاقی احتمال ابتلا به بیماری هایی نظیر دیابت نوع ۲ و حملات قلبی را افزایش می دهد.
۹- در سال ۲۰۰۷ بیماری قلبی عامل اصلی مرگ و میر در ایالات متحده آمریکا بود.
۱۰- بنابر آمار جهانی در سالهای اخیر فعالیت بدنی هم در بزرگسالان و هم کودکان کاهش یافته است به طوری که حداقل ۶۰% از جمعیت جهان ورزش به اندازه کافی ندارند که عمده دلیل آن نیز فناوری های جدید و نیاز کمتر به فعالیت فیزیکی و تلویزیون معرفی شده است.
۱۱- انکولوژی (oncology) شاخه ای از علم پزشکی است که مربوط به مطالعه و درمان سرطان می باشد. در سال ۲۰۰۷ حدود ۱۳% از مردم جهان در اثر سرطان جان خود را از دست داده اند.
۱۲- در سال ۲۰۰۲ حدود ۲۶% از مرگ و میرها در جهان به خاطر ابتلا به بیماری های عفونی نظیر ایدز، مالاریا و سل بوده است.
::سلامتی و امنیت بزرگترین هدیه های ارزشمند خداوند هستند. مراقب سلامتی خود باشید. شاد و سربلند::