پاییز علاوه بر زیبایی های فراوانش می تواند سرشار از غذاهای لذیذ و خوشمزه باشد. یکی از عجیب ترین غذاهای پاییزی برگ سرخ شده افرا است که در کشور ژاپن ه عنوان یک میان وعده خوشمزه طرفداران بسیاری دارد. در کشور ژاپن به خصوص در منطقه اوزاکا برگ ها افرا را در خمیر مخصوصی فرو میبرند و سپس در روغن نباتی سرخ می کنند. بعد از سرخ شدن برگ ها آن را در شربت افرا فرو می برند (البته انداختن برگ های سرخ شده در شربت اختیاری است). در شهرستان مینو (Minoh) در شمال اوزاکا این برگ ها را برای مصرف یک سال خود در بشکه نمک نگه داری می کنند.