معایب محصولات با قند مصنوعی
اگر در روی برچسب هر محصولی نوشته شده بود بدون قند یا Sugar Free؛ حتی در باره آن فکر هم نکنید!
در متن راهنمای EPA (آژانس محافظت از محیط زیست آمریکا) بیان شده بود که در ایالات متحده آمریکا و در سال ۲۰۰۱، یک بیماری همه گیرام اس و لوپوس سیستمیک دیده شده است. مشکل بود که بدرستی تصور کرد که چه سمِّی سبب شیوع این بیماری شده بود.
چرا آسپارتیم یا قند های مصنوعی اینقدر خطرناک هستند؟
زمانی که حرارت این شیرین کننده از ۸۶ درجه فارنهایت بالاتر برود، الکل چوب موجود در آسپارتیم تبدیل به فرمالدئید می شود و سپس مبدل به اسید فرمیک می گردد، که در نتیجه در بدن انسان سبب اسیدی شدن مواد خورده شده می شود… اسید فرمیک سمی است که در نیش مورچه قرمز یافت می شد. مسمومیّت با متانول در هنگام وجود شرایط دیگر، علائمی شبیه به ام اس و لوپوس سیستمیک از خود نشان می دهد.
بسیاری از بیماران مورد تشخیص غلط قرار می گیرند. اگرچه ام اس باعث مرگ نمی شود ولی مسمومیّت با متانول باعث مرگ می گردد.
ابتلا به لوپوس سیستمیک تقریبا به اندازه ام اس شایع است، بویژه در کسانی که عادت به نوشیدن نوشابه های دایت کوک و دایت پپسی دارند.
قربانی معمولا نمی داند که آسپارتیم مقصر اصلی بیماری او است. او مصرف آن را ادامه می دهد؛ با این کار آنچنان لوپوس تحریک می شود که بیمار را تا حالت رسیدن به مرگ تهدید می کند. بیمارانی را دیده ایم که اگر دایت سودا را از خوراکیهای خود حذف کنند علائم لوپوس سیستمیک در آنها از بین می رود.
در مورد کسانی که برای آنها تشخیص ام اس داده شده است با ترک استفاده از نوشابه های دایت بسیاری ازعلائم بیماری آنها از بین خواهد رفت. ما بسیاری ازاینگونه بیماران را مشاهده کرده ایم که بینائی و شنوائی از دست رفته آنها بطور بسیار قابل ملاحظه ای بهبود یافته است. همچنین در مواردی وز وز گوش و گرفتگی عضلات در اثر استفاده از همین مواد است.
عوارض مصرف اسپارتیم
اگر شما از اسپارتیم با مارک های (Nutra Sweet, Equal, Spoonful) و موادی مشابه آنها استفاده می کنید واگر از علائم گرفتگی عضلانی، سفتی عضلات، درد های کشنده، بیحسی در پاهایتان، دردهای عضلانی، سرگیجه، دوران سر، سردرد، وزوز گوش، درد های مفصلی، افسردگی های بدون علت، حملات اضطرابی، مشکل در ادای کلمات و صحبت کردن، به هم ریختگی بینائی واز دست دادن خاطرات در رنج هستید، باید به این فکر بیافتید که مسمومیت با اسپارتیم ممکن است عامل اصلی آنها باشد.
بنابراین: نوشیدن دایت سودا را کنار بگذارید و روی برچسب های مواد خوراکی نگاه کنید که حاوی اسپارتیم نباشد.
بسیاری از محصولات با این مواد ساخته می شوند! این مشکل بزرگی است. درمشاهدات اخیر کلینیکی بسیاری از بیماران را می بینم که دارای علائم ام اس هستند؛ کسانی که بسیار به دایت کوک معتاد بودند، روی همه آنها تشخیص ام اس داده شده است. این امر نشانه تطابق نشانه های ام اس و مسمومیت با اسپارتیم است.
مصرف قند های رژیمی نه تنها ازچاقی جلوگیری نمی کنند بلکه باعث چاقی بیشتر می شوند!!!
دایت سودا یک محصول رژیمی نیست! این مایع به طور شیمیائی تغییر پیدا کرده است، چند ماده سدیم دار(نمک) و اسپارتایم از محتویات دایت سودا است که در واقع شما را به تمایل به قند ها ترغیب می کند.
این امر درست بدان معنی است که شما اضافه وزن پیدا کنید. همینطور این محصولات محتوی فرمالدئید است که در سلولهای چربی بویژه در باسن و رانهای شما و ذخیره می شود.
فرمالدئید چیست؟
فرمالدئید محصولی واقعا سمّی است که برای نگهداری نمونه های بافتی مورد استفاده قرار می گیرد. بسیاری از محصولاتی که ما روزانه از آن استفاده می کنیم حاوی این ماده شیمیائی است ولی نباید آنرا در بدن خود ذخیره کنیم. دکتر اچ.جی. رابرتز در سخنرانی های خود بیان کرد که بیمارانش با ترک استفاده از این گونه محصولات رژیمی و بدون انجام ورزش های اضافی؛ دردوران انجام تحقیقات، بطور متوسط ۱۹ پوند از وزنشان کاسته شد.
آسپارتایم بوِیژه برای بیماران مبتلا به دیابت خطرناک است. ما در یافتیم که بعضی از پزشکان، که باور داشتند بیماری دارند که مبتلا به رتینوپاتی بوده و شبکیه چشم آنها دچار گرفتاری شده است، در واقع، علائمی داشتند که مسبب آن اسپارتیم بوده است. آسپارتایم قند خون را از کنترل خارج می کند.
بیماران دیابتیک در معرض از دست دادن مشاعر خود هستند به علت این واقعیت که اسید آسپارتیک و فنیل الانین مسموم کننده اعصاب هستند، زمانی که بدون سایر آمینو اسید های لازم و بدون تعادل کافی مصرف شوند، این اختلال مشاعر را باعث می گردند.
درمان دیابتیکی ها تماما موضوع ایجاد تعادل می باشد. بطور ویژه با دیابتی ها، اسپارتیم از موانع عبور خون/مغز رد شده و سپس نورون های عصبی مغز را از بین می برد؛که باعث فساد در میزان های مورد تعادل اجزای مختلف مغز، حملات عصبی، افسردگی، دپرسیون دیوانه وار، حملات اضطرابی وهیجانی و بالاخره خشونتهای غیر قابل کنترل و شدید می شود.
همینطورمصرف آسپارتایم همین گونه عوارض را در بیماران غیر دیابتیک هم باعث می شود. مشاهدات پزشکی و مقالات متعدد نشان می دهد که هزاران کودکان بیماری که با بیماریهای ADD وADHD (نوعی بیماری ناشناخته کودکان که باعث فعالیت بیش از اندازه و بی توجهی و موارد مشابه می شود)تشخیص داده می شوند در چرخه زندگیشان و در عادات غذائیشان از اینگونه مواد شیمیائی استفاده می کرده و با حذف آن بهبود پیدا کرده اند.
بیماری شناخته شده ی “ساندروم جنگ خلیج فارس” در مردان و زنانی که در آن جنگ شرکت داشتند مورد این سوء ظنّ است که در اثر مصرف دایت کوک و دایت پپسی به این بیماری مبتلا شده بودند.
دکتر رابرت اخطار می کند که این گونه مواد، اگر درهنگام شروع رشد جنین و در ابتدای حاملگی مصرف شود ممکن است سبب آسیب هائی در زمان تولد شود، یعنی، کم هوشی و کند ذهنی کودکان. در چنین مواردی کودکان بویژه درمعرض خطر ابتلا به ناراحتی های عصبی خواهند شد و هرگز نباید به کودکان شیرین کننده های مصنوعی داده شود. بسیاری از تاریخچه های بیماری های مختلف کودکانی که در آنها تغییرات و مشکلات سیستم عصبی دیده شده است گفته می شود که مستقیمن در اثر مسمومیت کشنده اینگونه شیرین کننده ها است.
MONSANTO
با کمال تأسف،با آن که حق امتیاز MONSANTO در مورد آسپارتایم تاریخش گذشته است! در حال حاضر بیش از ۵۰۰۰ محصول در بازار موجود است که محتوی این ماده شیمیائی کشنده است و هزاران محصول دیگر نیز ساخته می شود. هر کسی دوست دارد یک قطعه پای محتوی آسپارتایم میل نماید. من اطمینان دارم که MONSANTO، خالق آسپارتایم، بخوبی اطلاع دارد که این ماده تا چه میزان کشنده است.
خنده دار است اگر بدانیم که در میان دیگران MONANTYO بانی و بنیانگزار انجمن دیابتی های آمریکا، انجمن دیابتی های آمریکا و کنفرانس کالج پزشکان امریکائی است.
این امر اخیرا در نیویورک تایمز منعکس گردید. این انجمن ها حق انتقاد در مورد مواد افزودنی ندارند و نمی توانند لینک آنها را به دیگران برسانند زیرا از مراکز صنایع غذائی پول دریافت می کنند و موظفند که محصولات آنها را مورد تأیید قرار دهند.
در آمریکا، سناتور Howard Metzenbaum لایحه ای را نوشت و ارائه کرد که ملزم می ساخت برچسب اخطار دهنده روی محصولاتی که محتوی آسپارتایم است، بویژه در مورد زنان حامله ، کودکان و نوزادان ، باید به مورد اجرا در آید. همچنین بر اساس این لایحه باید انجمن مستقلی روی خطرات و مشکلاتی که این ماده ایجاد می کند تحقیق کند تا معلوم شود چه تأثیرات سوئی از نظربیماریها، تغییرات شیمیائی مغز، تغییرات عصبی و رفتاری روی عموم مردم می گذارد.
این لایحه کشته شد. از آن جهت که لابی های قدرتمند دارو و مواد شیمیائی مسئول این امر هستند، اجازه داده می شود که این مواد بیماریهای فراوان و مرگباری را باعث شودکه در جامعه شناخته نشده اند.
سلام،
جستجوی مختصری در گوگل راجع به صحت و سقم این خبر کردم. متوجه شدم که تمام مطالب فارسی ای که دربارۀ خطرات مصرف قندهای مصنوعی انتشار پیدا کرده است متن دقیقا یکسانی است که در سایت ها و وبلاگ های مختلف کپی / پیست شده است. برای دسترسی به منابع دست اول تر، نام این مادۀ شیمیایی را به انگلیسی سرچ کردم. دریافتم که افرادی بوده اند که برای هشدار دربارۀ خطرات استفاده از این ماده دست به انتشار مطالبی در ایمیل ها و سایت های شخصی زده اند. اما این افراد فاقد وجاهت علمی به نظر می رسند. در سایت های رسمی معتبر و در جورنالهای علمی معتبر، وجود هر گونه شواهد علمی بر خطرناک بودنِ مصرف این ماده در دوز های معمول رد شده است. به عنوان مثال می توان به سایت دولتی تغذیه و بهداشت انگلستان اشاره کرد
http://www.food.gov.uk/policy-advice/additivesbranch/55174
در لینک زیر نیز می توان گزارش کمیتۀ علمی تغذیۀ اروپا را خواند که بی خطر بودنِ مصرف این ماده در دوز های معمول را تأیید می کند
http://www.food.gov.uk/multimedia/pdfs/aspartameopinion.pdf
خلاصه آنکه گویا بیش از ۲۰۰ تحقیق علمی دربارۀ سلامت استفاده از این ماده انجام شده است که در هیچ کدام، خطرناک بودنِ مصرف این ماده در دوز های معمول تأیید نشده است. از جمله سازمان ها و مراکز مهمی که بی خطر بودن مصرف این ماده را تأیید کرده اند اینها هستند
Joint Expert Committee on Food Additives (JECFA, 1980)
US Food and Drug Administration (FDA, 1984)
UK Committee on Toxicity (COT, 1992)
Food and Drug Administration (FDA)
Scientific Committee on Food of the European Union (SCF)
با این توصیفات، توجه به مطالبی که به لحاظ علمی بی اساس هستند ناموجه است
می توانید (و لطفا) برای جلوگیری از انتشار عوامانه و نگرانیِ بی جهت هموطنان عزیز، این نوشته را به دوستانی که چنین ایمیلهایی دریافت کرده اند فروارد کنید و یا در ذیل سایت ها و وبلاگهایی که به انتشار این خبر پرداخته اند کپی / پیست کنید
سپاسگذار خواهم بود اگر دوستی منبع معتبری برای صحت این خبر دارد به من نیز اطلاع دهد: hmorvarid@ipm.ir