طب گیاهی

امروزه مردم چنان به خوردن دارو عادت کرده اند که به مجرد احساس کوچکترین ناراحتی به سراغ پزشک می روند و حال آنکه به آسانی می توانند این نوع ناراحتی را با خوردن میوه های اذیذ و یا چند داروی گیاهی خوشمزه درمان کرد. شیوه ای از درمان که فردی ابن سینا از حامیان و صد البته گسترش دهندگان آن است.شیوه ای از درمان که حتی حیوانات نیز به طور غریزی از آن استفاده می کنند.

شاید که علاقه ای به خواندن و یا ورق زدن چند صد صفحه کتاب طب سنتی و گیاهی نداشته باشد اما باید حتی المقدور به اندازه هزینه نکردن و ننشستن توی صف مطب و محتاج نشدن به پزشک از آن اطلاع داشت و استفاده کرد.

عموما چاق ها فکر می کنند که فقط لاغر شدن مشکل است و هر کسی به راحتی می تواند بخورد و چاق شود اما دسته کم همه ی کسانی که لاغراند و می خواهند چاق شوند، می دانندچاق شدن آنقدر ها هم راحت نیست . افرادی که لاغر اند کلی دارو و مکمل مصرف می کنند تا فقط چند کیلو وزن اضافه کنند که آن نمی کنند و اگر هم اضاف کنند بدون بازگشت و عوارض نیست.

اما راه های بهتر و راحت تری هم هست.

در کتاب “طب المفید”  در مورد چاق شدن اینگونه می خوانیم :

کلم :کلم برگ: کلم چون دارای آرسنیک می باشد اشتها می آورد و نیرو و جوانی می بخشد، رنگ قیافه را قشنگ کرده و انسان را چاق می کند.

موسیر: موسیر خواص اشتها آور قابل ملاحضه ای دارد.

ترخون: ترخون اشتها آور، سریع الهضم و مقوی است.

کاهو: کاهو غذای اشتهاء آور و ممتازی است که همیشه باید قبل از غذا مصرف شود زیرا چون غذای سهل الهضمی است از مجاری دستگاه هاضمه عبور کرده و راه را برای غذاهای بعدی باز می کند.

پیاز: اگر چند برش پیاز خام را در ابتدای غذا با سالاد بخوریم اشتهای ما را تحریک خواهد کرد.

چغندر سرشار  از ویتانین های “آ” “ب” و “ث” و دارای مقدار زیادی قند می باشد و خنک و سرد و اشتها آور و به اندازه ی کافی مقوی است.

ترشک: سبزی ترشک، سرشار از ویتامین “ث” می باشد، اشتها می آورد و خون را تصفیه می کند.

و همینطور آرتیشو از سبزیهایی است که خیلی سالم است و اشتها را باز و خون را تصفیه می کند و مقدار کلسترل و اوره را پایین می آوررد.