۱۰ میوه عجیب که تاکنون ندیده اید و نخورده اید
در ادامه به معرفی ۱۰ میوه عجیب و غریب، میوه هایی که تاکنون نخورده اید و چه بسا تاکنون ندیده باشید، می پردازیم. میوه هایی که تنها در مناطق خاصی از جهان یافت می شوند.
۱۰- میوه Passion
این میوه بومی آمریکای جنوبی است. در دو رنگ قرمز و سبز همچنین نمونه هایی با نصف قرمز و نصف سبز یافت می شود. بعنوان طعم دهنده به آبمیوه ها و نوشیدنی ها استفاده می شود.
۹- میوه ستاره ای معروف به Carambola
این میوه در اندونزی، هند و سریلانکا یافت می شود. میوه ای آبدار و شیرین که در ساخت ویفر، کرم بیسکویت و سس پیتزا استفاده می شود. میوه ای بسیار دوست داشتنی در بین کودان که طعم آن شبیه گلابی آبدار و بیش از حد شیرین است.
۸- میوه Mangosteen
میوه ای با دانه های سفید سرشار از آنتی اکسیدان. دانشمندان آنرا برای دیابت بسیار مفید دانسته اند. این تنها میوه در جزیره سوندا و مولوکاس یافت می شود.
۷- Durian معروف به پادشاه میوه ها
این میوه به وفور در مالزی یافت می شود و البته دارای آوازه بدنامی است. فروش این میوه در رستوران ها و هتل ها نیز ممنوع می باشد. (نمی دونم چرا!) و مزه بسیار بدی نیز دارد. هر چند که از ان به عنوان طعم دهنده غذا در بعضی از کشورها استفاده می شود.
۶- میوه اژدها (Dragon)
میوه ای شیرین با وزن ۱۲۰ تا ۵۰۰ گرم که در مکزیک کشت می شود. این میوه را می توان خام مصرف کرد و یا به عنوان طعم دهنده به چای به کار برد.
۵- خیار آفریقایی با نام Kiwano
این میوه قطعا خیار نیست. اما در آفریقا این میوه را برادر ناتنی خیار می دانند. این میوه سرشار از آب است و طعم آن دقیقا طعم خیار است اما کمی شورتر. در تزئین غذا بسیار از آن استفاده می شود.
۴- میوه Ackee
Ackee میوه ملی جامائیکاست. قسمت سیاه میوه را جدا و قسمت زرد آنرا مصرف می کنند. اگر روی این میوه بدستتان رسید بدانید که منطقه قرمز رنگ آن بسیار سمی است تا خدایی نکرده جان خود را در خورن یک میوه از دست ندهید.
۳- میوه دست بودا
عجب میوه ترسناکیه! مزه آن شبیه لیمو است. در چین و هند یافت می شود و برای پخت ماهی به عنوان طعم دهنده به کار می رود. همچنین برای ترشیجات، سالاد و یا خام خوردن نیز مصرف می شود.
۲- میوه Tamarillo
میوه ای هم نژاد با گوجه فرنگی و به اندازه گوجه فرنگی نیز مصرف دارد. این میوه در اکوادور، پرو و کلمبیا رشد می کند و طعم شبیه میوه Passion دارد. از آن در ساخت آبمیوه و تهیه سس در پخت و پز استفاده می شود. در صنعت نیز از آن به عنوان یک نگهدارنده قوی مورد استفاده قرار می گیرد، زیرا حاوی مقدار بالایی پکتین (pectin) است.
۱- میوه سیب کاستارد (Custard)
برخی آنرا با نام قلب گاو معرفی می کنند اما من فکر می کنم شایسته است آنرا برادر سیب بخوانیم. در تایوان و هند و آفریقا و در جنگل های استوایی در سراسر جهان رشد می کند. طعم شیرین و دوست داشتنی شبیه کاستارد دارد.
واقعا جالب بود.
سلام
میشه یه پسوورد برای سایت IOPscience معرفی کنید
ممنون از سایت خوبتون
zahra_f86@yahoo.com
سلام. کلیه مسائل مربوط به پسورد دانشگاه ها در انجمن بررسی خواهد شد.
واقعا عالی بود ممنون
میوه Durian به خاطر بوی خیلی بدشه که توی همچین اماکنی نباید باشه
اما فوق العاده مقویه
خیلی عالی بود دلم ازون ستاره ایه خواست
عالی بود
خیلی عالی بود ممنون
یوب بابا من دیدم
خیلی خیلی خیلی خیلی خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی جالب بود.
من مانگوستین (ترگیل) رو خوردم
یعنی یه دونه به دستمون رسید هشت قسمت کردیم!!!!!
ولی خیلی خوشمزه بود
دوستم از مالزی اورده بود
میوه اژدها رو هم فقط دیدم
قیمتش ۱۸۰۰۰ تومن بود!!!
دوست داشتم امتحان کنم ولی بیخیال شدم
🙂
جالب بو
واقعا جالب بود ای کاش میتونستم اون میوه ستاره ای رو امتحان کنم
من امروز کارامبولا رو خریدم کیلویی ۲۵ هزار تومان توی بندرعباس ، بوی شبیه بع و سیب می داد اما مزاش به ترشی لیمو بود.