با افزایش جمعیت و نیاز روز افزون به مواد غذایی همواره جوامع در فکر تولید مواد غذایی در کمترین مکان و زمان ممکن هستند. شرکتی تولیدی در پروژه ای به نام Pasona O2 در ژاپن شروع به تولید مواد غذایی در کمترین مکان کرده است. جای شگفتی دارد که بدانید این مزرعه کوچک در طبقه اول یک ساختمان توسط مهندسان بیوشیمی طراحی شده است. در پروژه Pasona O2 که یک طرح رویایی از کشاورزی شهری است بیش از ۲۰۰ گونه میوه و سبزیجات به صورت ۱۰۰ درصد اورگانیک کشت می شود. همچنین در این پروزه ۱۰۰۰ فوت مربع برنج های داخلی کشت می شود. این پروژه به طور کامل توسط شرکت چند ملیتی Pasona پشتیبانی می شود. کارکنان این شرکت فضاهای باز، اتاق کنفرانس و دیگر امکانات دفتر کلاسیک خود را با خیار و گوجه های کشت شده به اشتراک می گذارند.

licorn-1-56__880

Japan-Secret-Urban-Farming-in-the-heart-of-tokyo4__880

licorn-1-471__880

Japan-Secret-Urban-Farming-in-the-heart-of-tokyo2__880

licorn-1-501__880

licorn-1-51__880

licorn-1-531__880

Japan-Secret-Urban-Farming-in-the-heart-of-tokyo3__880

Japan-Secret-Urban-Farming-in-the-heart-of-tokyo1__880

Japan-Secret-Urban-Farming-in-the-heart-of-tokyo__880